Μενού
plimmires-karditsa
Πλημμυρισμένος δρόμος | Konstantinos Tsakalidis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Κυριολεκτικά σε ποτάμι έχει μετατραπεί η Εθνική Οδός στη Λάρισα, καθώς ο φουσκωμένος Πηνειός από την κακοκαιρία Daniel πλημμύρισε τον θεσσαλικό κάμπο.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media η σελίδα «Εποχικοί Πυροσβέστες» διακρίνεται ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της Εθνικής Οδού μετά τα Τέμπη να βρίσκεται κάτω από τα λασπόνερα. Το ίδιο και η παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βίντεο τραβήχτηκε πάνω σε βάρκα.

Στην ανάρτηση αναφέρεται: «Αυτό που βλέπετε στο βίντεο είναι η εθνική οδός μετά τα Τέμπη αυτή την ώρα! Επαναλαμβάνουμε για να το πιστέψουμε! Είναι η εθνική οδός! Μια απέραντη λίμνη με τη στάθμη του νερού να έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις περιπολούν με βάρκες για τον εντοπισμό ατόμων που ενδεχομένως να βρίσκονται σε κίνδυνο. Αδιανόητες εικόνες στη χώρα μας, αν υποθέσουμε πως όλα τα χρόνια έχουν δοθεί πολλά δις ευρώ για υποτιθέμενα αντιπλημμυρικά έργα....».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA