Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Aύριο Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 10:00, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα υπηρεσίας για να του απαγγελθούν κατηγορίες ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, οι οποίοι ζούσαν σε σπηλιές και λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή όπου είχε δημιουργηθεί το κοινόβιο, εντοπίστηκε ο πατέρας και προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να προέβαλε αντίσταση κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Κορινθία.

Κατά πληροφορίες, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με την κατηγορία για απείθεια και λόγω της υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Με εντολή εισαγγελέα ο 15χρονος που βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του απομακρύνθηκε από την οικογένεια και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Κορινθία: Ψάχνουν τη μητέρα

Η ΕΛ.ΑΣ την ίδια ώρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της μητέρας από την Κορινθία και πιθανολογείται πως μαζί της είναι δύο παιδιά της οικογένειας, ένας 13χρονος και η 6χρονη αδερφή του. Επίσης, θεωρούν πως μαζί είναι και η μια 22χρονη γυναίκα με το παιδί της, μόλις ενός έτους.

Σύμφωνα με το Mega, παρά τις ερωτήσεις της κοινωνικής λειτουργού και της αστυνομίας ο 45χρονος δεν αποκάλυψε που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να ζητηθεί η απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών από την οικογένειά τους.

Ο 45χρονος και η 38χρονη είχαν σκάψει ένα λαγούμι με μήκος που ξεπερνάει τα 30 μέτρα και έμεναν στο συγκεκριμένο σημείο για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι στον τόπο κατοικίας της οικογένειας η αστυνομία είχε εντοπίσει όπλα, σφαίρες, τόξα και βέλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA