Kαλός προβλέπεται να είναι ο καιρός όλες τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη.
Ειδικότερα, το υπόλοιπο του Μεγάλου Σαββάτου (19/4) προβλέπεται γενική ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Μόνο στα βορειοανατολικά, δηλαδή από τις Σέρρες και ανατολικά, καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων ή μεμονωμένων καταιγίδων.
Πού θα είναι βροχερός ο καιρός το Πάσχα
Μετά το απόγευμα και πριν την Ανάσταση, ο καιρός βελτιώνεται σημαντικά και το βράδυ της Ανάστασης η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 μέχρι 15 βαθμούς κελσίου.
Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο την Κυριακή του Πάσχα, αναμένεται και πάλι ηλιοφάνεια. Ο καιρός θα είναι αίθριος καιρό με λίγες νεφώσεις. Πολύ μικρή πιθανότητα υπάρχει για βροχές στα βορειοανατολικά το μεσημέρι.
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.