Ξεκίνησαν οι πτήσεις με ελικόπτερα από και προς το νησί της Τήνου. Σε κάθε πτήση θα εξυπηρετούνται μέχρι τέσσερα άτομα ενώ θα γίνονται μία με δύο την ημέρα.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οι πτήσεις πραγματοποιούνται από την αεροπορική Hoper που εδρεύει στην Ελλάδα και προμηθεύει ναυλωμένα ελικόπτερα.
Το νησί της Τήνου το οποίο αναπτύσσεται εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ταιριάζει στην εταιρεία και σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου, ξεκινά ένας νέος προορισμός ανοίγοντας μια νέα πύλη εισόδου προς το νησί.
Συντήρηση του ελικοδρομίου και κόστος εισιτηρίου
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε έρθει και στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποδέχτηκε την πρόταση και επιτρέπει στην εταιρεία να χρησιμοποιεί το ελικοδρόμιο Τήνου, για την πραγματοποίηση πτήσεων, από και προς το νησί, μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.
Επιπλέον, ζητήθηκε να αναλάβει το κόστος κατασκευής χώρου αναμονής επιβατών όπως επίσης να αναλάβει το κόστος λειτουργίας του ελικοδρομίου κατά τις ώρες των αφίξεων και των αναχωρήσεων, υπό την επίβλεψη του συντηρητή του Δήμου.
Προτεραιότητα θα έχουν πάντα οι υγειονομικές πτήσεις του ΕΚΑΒ, ενώ η συνεργασία θα επανεξεταστεί τον Οκτώβριο του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προγραμματίζει νέες συνεργασίες και με άλλα νησιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εισιτήριο για ταξίδι με ελικόπτερο στην Τήνο θα κοστίζει 310 ευρώ το άτομο.
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.