Μενού
proastiakos
Προαστιακός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει από την ανακοίνωση ότι ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν αμαξίδια ΑμεΑ και ποδήλατα.

Η Hellenic Train μετά την έκταση που έλαβε το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι από τις 21/2 οι συρμοί του Προαστιακού Θεσσαλονίκη - Λάρισα θα εξυπηρετούν όλους τους επιβάτες. Αίσθηση βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση αμαξιδίων ΑμεΑ γίνεται μόνο σε τέσσερις σταθμούς.

«Η εξυπηρέτηση προς το παρόν αφορά επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών με αμαξίδια στους ΣΣ Σταθμούς Θεσσαλονίκη, Πλατύ, Κατερίνη και Λάρισα και εργαζόμαστε για λύση για περισσότερους σταθμούς», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Υπενθυμίζουμε στους επιβάτες που χρήζουν βοήθειας για την μετακίνησή τους, ότι, σύμφωνα και με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό, για την σωστή εξυπηρέτησή τους, θα πρέπει να ενημερώσουν για την πρόθεση μετακίνησής 24 ώρες πριν, στο τηλέφωνο 2130121121 (αστική χρέωση, 08:30 - 20:30, 7 ημέρες την εβδομάδα)».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA