Σημαντικά προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλές περιοχές στην Αθήνα. Αν και οι περισσότερες έγιναν ξημερώματα έγιναν αμέσως αντιληπτές από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου αφού... έπαψαν να λειτουργούν τα κλιματιστικά.
Σύμφωνα με αναφορές διακοπές ρεύματος υπήρχαν Ταύρο, Κορυδαλλό, Μπραχάμι, Νέα Σμύρνη, ένα κομμάτι του Πειραιά (Μανιάτικα και Καμίνια), Καλλιθέα και αλλού.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρόβλημα φάνηκε να εστιάζει στο νότιο κομμάτι της πρωτεύουσας χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό από τον ΔΕΔΔΗΕ το πρόβλημα που έχει οδηγήσει σε black out αυτές τις περιοχές και αν αυτό συνδέεται με την υπερκατανάλωση που προκύπτει από τη λειτουργία των κλιματιστικών εξαιτίας του καύσωνα.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα προβλήματα αποκατάστασης άρχισαν να αντιμετωπίζονται σταδιακά από τις 4 και μετά οπότε και το ρεύμα επανερχόταν κανονικά.
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.