Μενού
xioni troxaia
Τζιπ της αστυνομίας σε χιονισμένο δρόμο. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους της Θεσσαλονίκης εξαιτίας του παγετού, μετά τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ωρών.

Η Διεύθυνση Τροχαίας προχώρησε από χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στη διακοπή κυκλοφορίας στη Δημοτική Οδό Κισσέως στον Χορτιάτη, καθ’ όλο το μήκος της (από οδό Κισσέως 01 έως Καταφύγιο Χορτιάτη), αλλά και στην επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Επιπλέον, εξακολουθεί να ισχύει διακοπή κυκλοφορίας:

  • Στην Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Παλιού Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Νέας Μεσήμβριας, Δήμου Χαλκηδόνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής οδού Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου και της Παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.
  • Στην Επαρχιακή οδό Μαυρονερίου – Βαθυλάκου, από έξοδο Βαθυλάκου μέχρι τη διασταύρωση με Παλιού Αγιονερίου, Δήμου Χαλκηδόνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.
  • Στην Επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου.

Η κατάσταση στους δρόμους της Ηπείρου

Την ίδια ώρα, με 20 μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες η Πολιτική Προστασία στην Ήπειρο, από τα ξημερώματα, επιχειρεί για να κρατήσει ασφαλές το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις από την νύχτα.

Στα χωριά του Μετσόβου, της Κόνιτσας και του Ζαγορίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, σε πολλά σημεία του οδοστρώματος έχει δημιουργηθεί παγετός, γι'αυτό οι ρίψεις αλατιού θα είναι συνεχείς.

Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από τις 5 τα ξημερώματα στην Άρτα, στα χωριά του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA