Παραμένει εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση στα Τρίκαλα, τα οποία σάρωσε η κακοκαιρία Daniel, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλά χωριά.
Σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με το trikalanews.gr σε χωριό των Τρικάλων δημιουργήθηκε παρεξήγηση μεταξύ του προέδρου και κατοίκων σχετικά με τα εμφιαλωμένα νερά που διατίθενται από δωρεές που καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα και τον σωστό διαμοιρασμό.
Τρίκαλα: Ο πρόεδρος του χωριού κατέληξε στο νοσοκομείο
Οι κάτοικοι πιάστηκαν στα χέρια με τον πρόεδρο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αργότερα υπήρξαν και αλληλομηνύσεις.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.