Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΟΦ για σκεύασμα το οποίο διακινείται παράνομα.
Ειδικότερα, ο ΕΟΦ, σε ανακοίνωσή του, ζητά από τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το σκεύασμα "Hondrofrost", «το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φλεγμονών στις αρθρώσεις κλπ».
Επισημαίνεται πως δεν πρόκειται για εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.
Το "Hondrofrost", διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως: https://greece.hondrofrost-gel.site, https://gr.hondrofrost.eu, www.metrogreece.gr, www.ypyp-fit.gr κ.α., παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη.
«Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το σκεύασμα "Hondrofrost", να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ» καταλήγει η ανακοίνωση.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.