Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον πιο ζεστό Οκτώβρη της τελευταίας 50ετίας, φαίνεται πως ο Νοέμβρης μας επιφυλάσσει κύμα κακοκαιρίας που θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο, όπως προειδοποίησε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος του MEGA, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε πως η επιδείνωση του καιρού που θα παρατηρηθεί από αύριο θα μπορούσε να κλιμακωθεί με ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες το Σάββατο (4/11).

Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Ο μετεωρολόγος δήλωσε μέσω της ανάρτησης: «Πρέπει να ομολογήσω ότι ανησυχώ για τον καιρό του προσεχούς Σαββάτου. Οι δείκτες αστάθειας για την ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι, που σημαίνει ότι οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι τόσο ισχυρές που θα οδηγήσουν πιθανότατα σε πλημμυρικά φαινόμενα».

Σημείωσε επίσης πως τα οξυμένα φαινόμενα δε θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα, με περιοχές όπως η Αττική να δέχονται ασθενή βροχή. Τα πιο έντονα φαινόμενα θα σημειωθούν στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, με ισχύ τα 8 μποφόρ στα πελάγη ενώ το πέρασμα της κακοκαιρίας θα διαρκέσει περίπου 24 ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA