Μενού
opadoi-kapnogona
Οπαδοί στο γήπεδο με καπνογόνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον «καθοδηγητή» των χούλιγκαν στου Ρέντη, τον οποίο «έδειξε» μεταξύ άλλων και ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους οι Αρχές, την ώρα που αναμένονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

Η ΕΛΑΣ, όπως αναφέρει το Star, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του «καθοδηγητή» των χούλιγκανς, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (08/12) φέρεται να βρισκόταν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Το βράδυ της Πέμπτης φέρεται, παράλληλα, να έδωσε την εντολή στους υπόλοιπους χούλιγκαν να βγουν έξω από το γήπεδο και να έχει δείξει στον 18χρονο πώς χρησιμοποιείται η ναυτική φωτοβολίδα. Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για μάνατζερ πολύ γνωστού τράπερ και άνθρωπο πολύ γνωστό στο οπαδικό κίνημα.

Σύμφωνα με το Star, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει αρκετές «ανοικτές» υποθέσεις με τη δικαιοσύνη, με τις περισσότερες εξ' αυτών να αφορούν σε ζητήματα οπαδικής βίας. Το ίδιο βράδυ φέρεται να μίλησε στους νεαρούς οπαδούς, υποδεικνύοντάς τους πως «σήμερα χτυπάμε αστυνομικούς».

Ρέντη: Τον «έδειξε» και ο 18χρονος

Τον «καθοδηγητή» των χούλιγκαν στου Ρέντη υπέδειξε, όπως αναφέρεται, και ο 18χρονος συλληφθείς για την αιματηρή επίθεση. Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομολογίας του για τα αιματηρά σκηνικά στου Ρέντη, είπε πως υπήρξε καθοδηγητής, το πρόσωπο του οποίου όμως δεν το είδε ποτέ λόγω της εμφάνισής του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Alpha, είπε πως είναι μικρός σε ηλικία και εκείνη την ημέρα φορούσε κουκούλα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αναγνωρίσει το πρόσωπό του.

Έδωσε, ωστόσο, μία εικόνα σχετικά με το παρουσιαστικό του στους αστυνομικούς, προσθέτοντας πως ο συγκεκριμένος «τούς ειδοποίησε να βγουν από το γήπεδο, και τους πήγε στο πάρκινγκ του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, όπου είχαν κρύψει μολότοφ και φωτοβολίδες».

Ο 18χρονος σημείωσε πως όλοι όσοι ήταν εκείνη την ώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όρμησαν στα «πολεμοφόδια, με τον ίδιο να παίρνει τη ναυτική φωτοβολίδα. Εγώ πήρα τη φωτοβολίδα και, επειδή δεν ήξερα να τη χρησιμοποιώ, μού έδειξε αυτός το πώς. Την ώρα που την ενεργοποίησα, έφυγε το ένα μου χέρι και η φωτοβολίδα άρχισε να στροβιλίζεται τραυματίζοντας στο πόδι τον αστυνομικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA