Προφυλακίστηκε η 33χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην οδό Αρκαδίας στους Αμπελοκήπους μετά την τυπική απολογία που έδωσε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται.
Στο νοσοκομείο μετέβη και η ανακρίτρια και ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων.
Η κατηγορούμενη δεν απάντησε σε ερωτήσεις και ο συνήγορος της Κώστας Παπαδάκης κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο η 33χρονη φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.
Επίσης φέρεται να αναφέρει ότι δεν μπορεί να απολογηθεί λόγω της κατάστασης της υγείας της και να ζητά εκ νέου παράταση της απολογίας για μία εβδομάδα.
Φέρεται επίσης να καταδίκασε την δημοσιοποίηση των στοιχείων της.
Το αίτημα της υπεράσπισης για την παράταση απορρίφθηκε και κι έτσι η κατηγορούμενη απολογήθηκε τυπικά και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.