Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 31χρονος οπαδός, που παραδόθηκε σήμερα μόνος του στη ΓΑΔΑ σχετικά με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αξιωματικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.
Ο 31χρονος παραδόθηκε, συνοδεία του δικηγόρου, στην υποδιεύθυνση καταπολέμησης Αθλητικής Βίας και εξετάζεται ποιος ήταν ο πραγματικός του ρόλος στα δολοφονικά επεισόδια του Δεκεμβρίου στου Ρέντη, όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός των ΜΑΤ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οπαδός είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές σε μια περίπτωση για την πρόκληση φθορών σε συρμού του Ηλεκτρικού και άλλες δύο φορές μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από συντρόφους του.
Άξιο αναφοράς, όπως σημειώνει η δημόσια τηλεόραση, είναι ότι εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού που δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες και αυτός στην αστυνομία.
Ρέντης: Ελεύθερος ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκαν
Ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος ως «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης χούλιγκαν που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.
Ο άνδρας συνελήφθη σε φιλικό του σπίτι στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) από την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο «Κορυδαλλιώτης» αφέθηκε ελεύθερος τη Μεγάλη Πέμπτη με περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα, πρέπει να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του μία φορά το μήνα και του απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Κορυδαλλιώτης» θεωρείται ως ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία για τη φυσική του παρουσία στα επεισόδια στου Ρέντη.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, η ΕΛΑΣ θεωρεί πως πρόκειται για τον άνθρωπο που πλήρωνε τους οπαδούς άλλων ομάδων όταν δημιουργούσαν επεισόδια και έλεγχε ποιος θα μπει στο γήπεδο.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.