Στην κάμερα του Star μίλησε η πρώην playmate, που συνελήφθη στην Αθήνα γιατί δεν παρέδωσε τα παιδιά στον σύζυγό της, αναφέροντας πως έχει εγκαταστήσει panic button από τον Μάρτιο εξαιτίας του.
«Με τον πατέρα των παιδιών μου υπήρξε μία διαφωνία, που δυστυχώς πήρε άσχημη τροπή και έτσι αναγκάστηκα τον Μάρτιο να έχω panic button στο κινητό μου για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τα ανήλικα τέκνα μου από τον ίδιο τους τον πατέρα τον οποίο έχω μηνύσει βεβαίως και αρκετές φορές για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές» είπε η πρώην playmate.
Σύμφωνα με το Star, η πρώην playmate έφυγε από το δικαστήριο με μία προσωρινή διαταγή που την προστατεύει, με τον πρώην σύντροφό της να απαγορεύεται να την πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων.
«Παρά τη μήνυση που υπέβαλα στον πατέρα των παιδιών μου, ως υπόπτου για αρπαγή των παιδιών στο εξωτερικό, για πιθανή ασέλγεια και πιθανή χρήση ουσιών, εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται» συνέχισε η πρώην playmate.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα, τα παιδιά βρίσκονται στην Αγγλία μετά την προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια που του δόθηκε. Εκεί, έμαθε πως η πρώην σύζυγός του τον μήνυσε για κακοποίηση.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.