Μενού
skylos.jpg
SHUTTERSTOCK
  • Α-
  • Α+

Στη μοιραία επίθεση των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτοντας ότι ξεψύχησε στην αγκαλιά του μεγάλου γιου τους.

«Ακούστηκαν πάρα πολλά εδώ στο χωριό, όλος ο κόσμος τα ήξερε, όλοι φοβούνταν, αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν ξαναδαγκώσει», είπε επίσης ο Στέργιος Κουτσουβάλογλου, μιλώντας στο στο Live News του Mega.

«Ένας γείτονας μού είπε μία ιστορία για το πώς του επιτέθηκαν τα σκυλιά. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ότι είναι ήρεμα. Ήρεμα σκυλιά δεν σκοτώνουν», ανέφερε επίσης ο πρώην σύζυγος της 50χρονης.

Όσον αφορά τα παιδιά τους, ο πρώην σύζυγος της 50χρονης είπε ότι τα παιδιά τους είναι ηλικίας 17 και 18 ετών. «Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Κανένας μας δεν κατάλαβε ακόμα τι έχει γίνει. Ακόμα περιμένουμε λες και θα γυρίσει από τη δουλειά της», είπε επίσης.

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 37χρονο

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και σκότωσαν στην 50χρονη, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, πράξη για την οποία καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Κατά τις ίδιες πηγές, η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ' όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA