Μενού
Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Γάζα
Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Γάζα | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προσήχθη σήμερα, Τρίτη (7/11), το πρωί ένας 22χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρεται να ύψωσε σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή.

Το βίντεο από το περιστατικό αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του. 

Στο εν λόγω βίντεο, ο νεαρός αποτυπώνεται να είναι σκαρφαλωμένος και σε στύλο και να υψώνει τη σημαία της Παλαιστίνης, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Γάζα
Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Γάζα | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του άρθρου 141 του ποινικού κώδικα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω άρθρο ορίζει πως «όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών».
 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA