Την Ειρήνη Μουρτζούκου προσήγαγαν το απόγευμα της Τρίτης (10/12) οι αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσαγωγή έγινε για εξακρίβωση στοιχείων.
Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη Μουρτζούκου, πριν μερικές ημέρες, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους, στην Ομόνοια.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» Όπως υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου, άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο, την ξυλοκόπησαν στην Ομόνοια, χαρακτηρίζοντάς την ως «φόνισσα».
«Κάτι κλωστιές, φώναξα βοήθεια. Έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα; Με έβριζαν» είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου, σημειώνοντας ότι δεν κατήγγειλε το περιστατικό και μετά «πήγα και κλείστηκα στο σπίτι μου».
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.