Στην προσαγωγή δύο ατόμων προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (11/2) η αστυνομία στη Λάρισα, μετά από άγριο καυγά ανάμεσά τους, στη μέση του δρόμου, που κατέληξε σε βιαιοπραγία.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για ζευγάρι το οποίο άρχισε να καυγαδίζει, πριν ο σύντροφος βιαιοπράγησε στη γυναίκα η οποία έπεσε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ο άνδρας το είχε ήδη σκάσει με το ποδήλατό του.
Τελικώς, εντοπίστηκε, προσήχθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στο Τμήμα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.