Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμα δύο κατηγορούμενοι για τη φονική συμπλοκή που στοίχισε τη ζωή σε 34χρονο, έξω από μπαρ στις Σέρρες, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 28χρονο που αναζητούνταν από την αστυνομία για μία εβδομάδα.
Οι δύο άνδρες τελικά παραδόθηκαν, όταν, συνοδεία δικηγόρου, εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για να εκτελεστούν τα εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης.
Σέρρες: Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία
Μετά από 48ωρη προθεσμία που έλαβαν, απολογήθηκαν σήμερα στην ίδια ανακρίτρια και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Την ίδια ποινική μεταχείριση είχαν ένας 29χρονος και ένας 27χρονος, που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το ίδιο τραγικό συμβάν.
- Ο Άρης Μουγκοπέτρος στην Ευελπίδων: «Βγάζουν όλοι το όνομα μου παντού, να βγάλουν και για το μοντέλο με τα ναρκωτικά»
- Μίνα Καραμήτρου: «Κορίτσια, διαφωνώ» – Το σχόλιο για Ρία Ελληνίδου, ο στίχος και η απρόσμενη αντίδραση
- Για ποια γυναίκα γράφτηκε ο θρυλικός «Πασατέμπος» του Μανώλη Χιώτη
- Το πιο παράξενο σήμα του ελληνικού ΚΟΚ αφορά έναν κίνδυνο από τα ουράνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.