Μενού
Χιόνια στην Πάρνηθα
Χιόνια στην Πάρνηθα | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Πρόστιμο της τάξης των 100 ευρώ επιβλήθηκε στα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα που εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Φύλης χθες, Τετάρτη (31/1), λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 

Οι τρεις άνδρες είχαν ξεκινήσει από τη Βοιωτία για να πάνε εκδρομή στην Πάρνηθα όταν εγκλωβίστηκαν στα χιόνια.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν περί τις 05:30 για τον εγκλωβισμό τους και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστικής, στρατού αλλά και ΕΜΑΚ και κινητοποιήθηκε μέχρι και ερπυστριοφόρο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν με δυσκολία το όχημα, πεζοί και ζήτησαν από τους άνδρες να τους ακολουθήσουν, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν να φύγουν περπατώντας, φοβούμενοι μη γλιστρήσουν. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ένας 95χρονος.

Οι εγκλωβισμένοι φέρεται να ζήτησαν να απεγκλωβιστούν με ελικόπτερο, σύμφωνα με το Mega, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 

Μετά τον απεγκλωβισμό τους, τους επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ καθώς στην περιοχή της Φυλής είχε οριστεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Μάλιστα, τα άτομα αυτά φαίνεται να μην είχαν αλυσίδες στο όχημα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA