Τσουχτερό πρόστιμο θα επιβληθεί στον ψαροντουφεκά από την Αχαΐα, που ενεργοποίησε χωρίς να κινδυνεύει, τον κρατικό μηχανισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.
Ο νεαρός εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και το θρίλερ στην Αχαΐα είχε αίσιο τέλος.
Ο ίδιος φέρεται να φοβόταν να εμφανιστεί, καθώς ψάρευε παράνομα στο σημείο.
Πάντως, η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό του θα επιφέρει πρόστιμο ύψους περίπου 10.000 ευρώ σύμφωνα με το Mega.
Να σημειωθεί ότι για πάνω από 20 ώρες ο 27χρονος Πατρινός ψαροντουφεκάς παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.
Αγνοούμενος ψαροντουφεκάς
Ο νεαρός ήταν αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με το Mega βρισκόταν σε beach bar και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρυφτεί.
Την ίδια ώρα τον αναζητούσαν σκάφη και βατραχανθρώποι του λιμενικού, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο.
Τι είπε θείος του ψαροντουφεκά
«Βγήκε από την θάλασσα το άλλο το παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω», είπε στο Mega θείος του 27χρονου.
«Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει», πρόσθεσε ο συγγενής του νεαρού.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.