Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας πολίτης στο Ηράκλειο καθώς τον ξέχασαν και τον κλείδωσαν για περισσότερο από μια ώρα μέσα σε δημόσια υπηρεσία.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα (16/07) το μεσημέρι στο Γιόφυρο όπου βρίσκονται υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Όταν έφτασε το τέλος του ωραρίου οι υπάλληλοι σχόλασαν κι όπως ήταν φυσιολογικό έκλεισαν και κλείδωσαν τις πόρτες χωρίς όμως να αντιληφθούν πως άγνωστο για ποιο λόγο, ένας πολίτης που είχε βρεθεί στο χώρο ήταν ακόμη εντός της υπηρεσίας.
Φανταστείτε την έκπληξη του πολίτη όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει χωρίς όμως να τον ακούει κανείς. Στην απελπισία του, όταν είδε πως δεν υπάρχει κανένας άλλος στο κτίριο πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να έλθουν να τον ξεκλειδώσουν.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την υπηρεσία και αφού βρήκαν τον υπάλληλο που είχε τα κλειδιά τον ειδοποίησαν, που περίπου μια ώρα μετά το… κλείδωμα πήγε στο γραφείο και ξεκλείδωσε, «απελευθερώνοντας» τον πολίτη.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.