Μενού
laxeio
Λαχεία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα του χρόνου και φέτος το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.

Επίσης, το κέρδος της Τυχερής Πεντάδας που συμπεριλαμβάνει και τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 5.000.000 ευρώ. Κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5 ευρώ ενώ η πεντάδα 25 ευρώ. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 17:00 και θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα laheia.gr στην κατηγορία «Κρατικό Λαχείο».

Πώς αγοράζονται οι λαχνοί 

Οι Λαχνοί πωλούνται στους παίκτες μόνο μέσω των Πωλητών Λιανικής της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Απαγορεύεται η πώληση λαχνών προς παίκτες με τιμή μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αναγραφόμενη στο Λαχνό και δεν μπορεί να διαφοροποιείται ανάμεσα σε Λαχνούς της ίδιας κλήρωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA