Ένα σπάνιο αντικείμενο κατάφερε να βγάλει με τα δίχτυα του ένας ψαράς στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, με τον άνδρα να ενημερώνει το Λιμεναρχείο, το οποίο, με τη σειρά του, ενημέρωσε το υπουργείο Πολιτισμού και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, επρόκειτο για τμήμα πολεμικού αεροσκάφους του Β' Παγκόσμιου πολέμου που πιάστηκε στα δίχτυα του ψαρά, στα «ανοιχτά» του Ηρακλείου, στην Κρήτη, σε βάθος 75 - 80 μέτρων.
Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημέρωσε την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, ώστε να σπεύσουν στο σημείο για να κρίνουν πως μπορούν να αξιοποιηθούν τα ευρήματα και να παρθούν ανάλογα μέτρα για την προστασία τους.



- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.