Μεγάλη κινητοποίηση σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο του Ηρακλείου λόγω πτώσης ενός άνδρα από τα Ενετικά Τείχη, στην περιοχή του Αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για έναν άνδρα 27 ετών, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.