Ένα όχημα έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, στην πύλη Ε7 στον Πειραιά, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές του λιμανιού.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο 53χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος κατάφερε να βγει με τη συνδρομή λιμενικών, αλλά και του πληρώματος του Flying Cat IV. Ο άνδρας φέρεται να είναι καλά στην υγεία του.
- Η Πατατίνα δάκρυσε: Η Βάλια από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε και έγινε ρεπόρτερ του MEGA
- «Κοινωνία άνω κάτω»: Το παρασκήνιο με τα 5 «όχι» και η συμπαρουσιάστρια του Μπογδάνου που έκλεισε την τελευταία στιγμή
- Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά: «Κατεβάστε ό,τι έχετε γράψει – Δεν έγινε ποτέ τίποτα στο ιατρείο του Κολωνακίου»
- Η «δίδυμη» της Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε στην παρανομία - «Πανηγύρι» στα social με μία φωτογραφία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.