Επίθεση με σπαθί τύπου κατάνα δέχθηκε Ρομά σε περιοχή του Πύργου Ηλείας το απόγευμα της Παρασκευής (1/12). Σύμφωνα με το ilialive, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Πατρών, όπου ένας άνδρας με σπαθί του επιτέθηκε. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου βρήκαν αιμόφυρτο στο έδαφος τον άνδρα, έξω ακριβώς από το κλειστό γυμναστήριο.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε στο χέρι. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον δράστη να υποστηρίζει πως πείραξαν συγγενικό του πρόσωπο και αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.