Μαίνονται τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα με τη φωτιά να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αττική, σε Φυλή και Ασπρόπυργο.
Η έκταση των πύρινων μετώπων στην Αττική γίνεται αντιληπτή από χιλιόμετρα μακριά. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του κινδύνου που διατρέχουν, όσοι βρίσκονται κοντά στο νέο μέτωπο.
Πυκνοί καπνοί έχουν φτάσει ήδη από τη Φυλή, στο Μενίδι, τους Θρακομακεδόνες και το Ολυμπιακό Χωριό. Όπως φαίνεται και στα ντοκουμέντα του Reader, σύννεφο καπνού έχει εμφανιστεί πάνω από την Αθήνα και είναι ορατό από τον Πύργο των Αθηνών.



- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.