Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι, όταν τρία άτομα προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο και δεν τους επετράπη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λασσάνης στο Περιστέρι, περί τις 06.00, όταν παρέα τριών ατόμων θέλησαν να μπουν στο κέντρο διασκέδασης αλλά ένας από τους υπαλλήλους δεν τους άφηνε.
Τα εν λόγω άτομα αποχώρησαν από το σημείο, αλλά επέστρεψαν μετά από λίγο και πυροβόλησαν με όπλο έναν 37χρονο υπάλληλο στο πόδι, προτού τραπούν σε φυγή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες και μια βολίδα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.