Μενού
Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο Ναυπλίου
Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο Ναυπλίου | argolikeseidhseis.gr
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμοί καταγράφηκαν, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το απόγευμα της Δευτέρας (04/12) σε νοσοκομείο στο Ναύπλιο, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως υπάρχουν δύο τραυματίες.

Η κατάσταση στο Ναύπλίο ήταν από το πρωί έκρυθμη, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να μεταφερθούν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νοσοκομείο όπου ξέσπασαν εκ νέου προστριβές μεταξύ τους και έπεσαν πυροβολισμοί. Μάλιστα, από το επεισόδιο στο Ναύπλιο τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ένας 45χρονος στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Αττικό Νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον δεύτερο τραυματία, σύμφωνα πάλι με την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται για έναν 25χρονο που δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και μεταφέρται στο νοσοκομείο Τρίπολης εκτός κινδύνου.

Ο 45χρονος από το Ναύπλιο διακομίστηκε, όπως ειπώθηκε, στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου φέρεται να σημειώθηκε νέος γύρος έντασης. Στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να διευκρινίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA