Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από επεισόδειο με πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη κοντά σε σύνδεσμο του Πανιωνίου, 100 μέτρα μακριά από το γήπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας που πήγε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έχουν βρεθεί τρεις σφαίρες και ένας κάλυκας.
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο μηρό και διέφυγε. Ωστόσο σημειώνεται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του τραυματία.
Στις 5 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένος στη Νέα Σμύρνη αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΟΦΗ. Δεν υπάρχει ακόμα εικόνα αν το επεισόδιο σχετίζεται με οπαδική βία.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να βρουν στοιχεία για τον δράστη και να μάθουν πληροφορίες για την ταυτότητα του τραυματία.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δράστης και θύμα ειναι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.