Νεκρός είναι ο 60χρονος που πυροβολήθηκε από αγνώστους στην οδό Άτλαντος 44 στο Παλαιό Φάληρο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.
Η ένοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε σε βάρος ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτός στο νοσοκομείο. Τελικά ο άνδρας κατέληξε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγεται έρευνα και για το «βιογραφικό» του θύματος, για να διαπιστωθεί αν είχε διαφορές.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν δύο κάλυκες πιθανόν των 9mm και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.