Στιγμή προς στιγμή καταγράφει βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα, που κατέληξε με αμφότερους να τραυματίζονται.
Μάλιστα, λίγο μετά το επεισόδιο, ένας εξ αυτών μπήκε στο αυτοκίνητό του, και άρχισε να καταδιώκει τον δεύτερο. Στο βίντεο που μοιράστηκε το μέσο, φαίνεται ο 52χρονος εμπλεκόμενος να απομακρύνεται από το πρατήριο.
Ο δεύτερος τότε τρέχει προς τα πάνω του, και φέροντας ένα μακρύ αντικείμενο, του επιτίθεται χτυπώντας τον.
Ραφήνα: Το έκαναν «Grand Theft Auto»
Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, μπήκε στην καφετέρια του πρατηρίου και παρενόχλησε μία κοπέλα.
Διαβάστε ακόμα: «Βούκινο» η ελληνική αστυνομία στη Διεθνή Αμνηστία: «Παραβιάζουν κατάφωρα το δικαίωμα του συνέρχεσθαι»
Τότε ο υπάλληλος και ένας πελάτης προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, με τον 52χρονο να κλιμακώνει τη συμπλοκή, βγάζοντας μαχαίρι και ορμώντας κατά πάνω τους.
Ο 52χρονος προκάλεσε επιφανειακά τραύματα στους δύο άντρες προτού τραπεί σε φυγή, όμως το περιστατικό ακόμα δεν είχε τελειώσει.
Ο τραυματισμένος πελάτης, μετά την επίθεση με το μακρύ αντικείμενο κατά του δράστη, μπήκε στο αυτοκίνητό του, και άρχισε να τον καταδιώκει, εντοπίζοντάς τον σε σημείο του δρόμου πεζό, και παρασύροντάς τον με το ΙΧ του.
Ο δράστης, που τραυματίστηκε στο πόδι, παρέμεινε στο σημείο για περίπου μία ώρα προτού παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.