Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, μετά την νέα του προσαγωγή του στις αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο μετατράπηκε η εκ νέου προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη.

Ο 50χρονος παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και μετά την μεταφορά του σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα του Μεσολογγίου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου αγνοούμενου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μεσολόγγι: Πού έχουν «κλειδώσει» οι έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε νέα προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη και βασικού υπόπτου της υπόθεσης στην τοπική αστυνομική Αρχή και αναμένεται εκεί να οδηγηθεί και ο φίλος του, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία από την ανάλυση των στιγμάτων και των συνομιλιών της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα οποία την μοιραία ημέρα εντοπίζεται και το στίγμα του φίλου του στην ίδια περιοχή.

Ο κρεοπώλης έμεινε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια χωρίς όμως να ομολογήσει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ ανέφερε νωρίτερα ότι στο «κάδρο» των ερευνών φαίνεται να έχει μπει και ένα ζευγάρι από την ορεινή Ναυπακτία, το οποίο φέρεται να φιλοξένησε τον 50χρονο στο σπίτι του αμέσως μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Μετά από 14 ημέρες άφαντος φοβάμαι για τα χειρότερα»

«Μετά από 14 ημέρες άφαντος φοβάμαι για τα χειρότερα», ανέφερε νωρίτερα η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

«Τα έχω ακούσει όλα από δημοσιογράφους, περιμένω να πάρω, αν πάρω τη δικογραφία στα χέρια μου για να ξέρω ονόματα και αλήθειες, γιατί από όλα αυτά που ακούγονται δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει», είπε επίσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA