Καθημερινά είναι τα περιστατικά παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) με τα ραντάρ της ΕΛΑΣ να «πιάνουν» έναν οδηγό να τρέχει με 206 χιλιόμετρα την ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Alpha, τα ραντάρ της Τροχαίας «έπιασαν» ακόμη έναν ασυνείδητο οδηγό να ξεπερνάει το ανώτατο όριο ταχύτητας στη Συγγρού, «τρέχοντας» και ξεπερνώντας τα 290 χιλιόμετρα την ώρα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα στις 31 Μαρτίου 2025, ο συγκεκριμένος οδηγός της Mercedes «πιάστηκε» να τρέχει με 291 χιλιόμετρα την ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού, με τον οδηγό να ταυτοποιείται και να αναζητείται.
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.