Μενού
esiea
ΕΣΗΕΑ | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τρίτη (28/11) τα ΜΜΕ, από τις 11:30 έως τις 15:30, για τη συμμετοχή των μελών της ΕΣΗΕΑ στη Γενική Συνέλευση της Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.

Η Γενική Συνέλευση, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕ τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA