Μενού
Αστυνομικός
Αστυνομικός | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στην εντατική για άλλο ένα 24ωρο, το τέταρτο, παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Ρέντη.

Ο αστυνομικός φέρει ένα βαθύ τραύμα στο μηρό και έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία, με τους γιατρούς να παλεύουν για να μην υπάρξει λοίμωξη καθώς αυτό θα επιδεινώσει σημαντικά την κατάσταση.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είναι σε «σταθερή αλλά δύσκολη κατάσταση» και οι υγειονομικοί «δίνουν μεγάλη μάχη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε πως «έχασε πάρα πολύ αίμα» και επιβεβαίωσε πως η ναυτική φωτοβολίδα του προκάλεσε «μεγάλο τραύμα, έχει φτάσει μέχρι το οστό». 

Σύμφωνα με την ίδια, είναι θετικό το ότι δεν είναι εμπύρετος αλλά και η μικρή του ηλικία δημιουργεί αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο. «Ευτυχώς, είναι ένας νέος οργανισμός, γιατί αυτές τις καταστάσεις τις αντιμετωπίζει διαφορετικά ένας άνθρωπος σε μεγαλύτερη ηλικία» είπε. 

Για να μπορέσει να ειπωθεί αυτό, όμως, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρία, τέσσερα 24ωρα. 

«Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο περιστατικό που αντιμετωπίζουμε μία τέτοια κατάσταση» σημείωσε η κα Παγώνη. 

Σημειώνεται πως σήμερα, Δευτέρα (11/12), θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA