Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ανασκευάζει τα λεγόμενά της σχετικά με τον πατριό της η η 14χρονη από το Ρέθυμνο. Η ανήλικη, υπενθυμίζεται, γέννησε προ ημερών ένα κοριτσάκι και για την υπόθεση έχει συλληφθεί τόσο ο σύντροφος της μητέρας της, όσο κι άλλα δύο άτομα.

Μιλώντας στο Star, η ανήλικη σημείωσε πως «ο πατέρας μου κρατείται τσάμπα» και συμπλήρωσε πως «εγώ είπα κάτι ψέματα και γι΄αυτό μπήκε μέσα».

Όταν της ζητήθηκε από τη δημοσιογράφο να διευκρινίσει τι είδους ψέματα είπε, σημείωσε πως «είπα ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου». 

Σχετικά με το πατέρα του παιδιού της, η ανήλικη είπε πως είναι ένας φίλος του πατριού της, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί από τις Αρχές. Έκανε λόγο για έναν άνδρα 48 ετών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο πατέρας.

Όσον αφορά στο παιδί, είπε πως θα της το πάρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί. 

Σημειώνεται πως σήμερα, Δευτέρα (11/3), αποφασίστηκε η προφυλάκιση ενός 47χρονου κατηγορούμενου, ενώ οι άλλοι δύο θα απολογηθούν την Τρίτη. 

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο ίδιο μέσο, διευκρίνισε πως η 14χρονη δεν είχε καταθέσει στις Αρχές ότι κακοποιούνταν από τον πατριό της, αλλά το είχε αναφέρει σε έναν από τους άλλους δύο κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA