Σε καταστολή παραμένει ο 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος έπεσε θύμα άγρια επίθεσης στο ποιμνιοστάσιό του στο Ρέθυμνο, με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή και να αγωνιούν για την κατάσταση της σπονδυλικής του στήλης.
Μάλιστα, το Mega ανέφερε πως οι Αρχές έχουν στα «χέρια» τους ένα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Ρέθυμνο, όπου αποτυπώνεται ένας άνδρας, που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του, ενώ δεν φέρει κινητό τηλέφωνο.
Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ΕΛΑΣ δεν έχει καταφέρει να τον αναγνωρίσει από το σχετικό βίντεο, με αποτέλεσμα να παραμένει άφαντος και ασύλληπτος.
Ρέθυμνο: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ
Η Αστυνομία, πάντως, θεωρεί πως ο δράστης της επίθεσης στον κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο είναι «τρίτος», δηλαδή δεν έχει άμεση σχέση με τη διένεξη των δύο οικογενειών για τις κτηματικές τους διαφορές.
Ο τηλεοπτικός σταθμός διευκρίνισε, παράλληλα, πως τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη «επιστρατεύονται» τρίτοι και, κυρίως, πληρωμένοι δολοφόνοι, προκειμένου να εκτελέσουν άτυπα συμβόλαια θανάτου.
Στο σχετικό βίντεο, που αξιοποιεί η ΕΛΑΣ για να συλλάβει τον δράστη, φαίνεται η στιγμή του πυροβολισμού του κτηνοτρόφου μέσα στο ποιμνιοστάσιο.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.