Μενού
Μαθήτρια σε σχολείο
Μαθήτρια περιμένει να κάνει μάθημα σε σχολείο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, σύμφωνα με το cretapost.gr, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο το πρωί της Πέμπτης (28/09), με έναν 14χρονο να χτυπάει έναν 12χρονο έξω από σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτού οδηγηθούν στον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό, φέρεται να προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους και αμέσως μετά ο 14χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τον 12χρονο στο Ρέθυμνο.

Το θύμα μόλις πήγε στο σπίτι του ενημέρωσε τους γονείς του και αμέσως πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν το περιστατικό. Οι αστυνομικές Aρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 14χρονου αλλά και του 43χρονου πατέρα του.

Ρέθυμνο: Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο

Το νέο περιστατικό βίας στο Ρέθυμνο ακολουθεί του βίντεο-ντοκουμέντο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε ένας 13χρονος μαθητής από συμμαθητές του μέσα σε σχολείο.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ η θεία του θύματος, το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα φώναζαν «σκότωσέ τον». 

Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και την μητέρα του αγοριού. 

Όπως κατήγγειλε η θεία του 13χρονου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν». 

Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA