Άγριο περιστατικό βίας μεταξύ δύο οικογενειών καταγράφηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε χωριό στο Ρέθυμνο, με την ΕΛΑΣ να προχωράει σε τέσσερις συλλήψεις, την ώρα που δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν στο Ρέθυμνο τονίζουν πως ένα ζευγάρι είχε έναν καβγά και η κοπέλα κατήγγειλε στον πατέρα της ότι ο σύντροφός της, άσκησε βία σε βάρος της.
Τότε, ο πατέρας και ο αδερφός της κοπέλας πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου καβγαδισαν έντονα με αποτέλεσμα ο πεθερός να τραυματίσει τον γαμπρό στον λαιμό με ένα κομμάτι γυαλιού.
Ρέθυμνο: Τσακώθηκαν και στο νοσοκομείο
Πληροφορίες του cretapost τονίζουν, επίσης, πως την ώρα που ο 39χρονος στο Ρέθυμνο βρισκόταν στο χειρουργικό τραπέζι, έξω στο νοσοκομείο είχαν μαζευτεί συγγενείς τόσο από την πλευρά του γαμπρού όσο και από την πλευρά της νύφης.
Οι δύο πλευρές άρχισα να μαλώνουν ενώ τα πράγματα φαίνεται για μία φορά να ξεφεύγουν με τα αδέρφια του γαμπρού να επιτίθενται στον πατέρα και τον αδερφό της νύφης τραυματίζοντάς τους.
Μάλιστα, ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο 30χρονος αδερφός της νύφης στο κεφάλι χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία
- Τι κάνει σήμερα ο Οδυσσέας Τσενάι, ο αριστούχος Αλβανός που δεν άφησαν να σηκώσει την ελληνική σημαία
- Από τον Μαραθώνα στο έπος του 1821: 5 κομβικές στιγμές της ελληνικής Ιστορίας που διαμόρφωσαν τον δυτικό κόσμο
- Ο ήρωας πιλότος του Ωρωπού Νικόλαος Παρούσης: Δεν εκτινάχθηκε για να μην πέσει το Mirage 2000 πάνω στο σχολείο
- Τη νύχτα που η Ελλάδα πανηγύριζε το Euro σκότωναν τη 15χρονη Φιλιώ στην Κοζάνη: Ο δολοφόνος της είναι εκεί έξω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.