Μενού
emfilivia
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Ρέθυμνο και στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης, καθώς έρχονται στη δημοσιότητα νεότερα στοχεία από το σημείωμα που φέρεται να άφησε πίσω του ο πατέρας της ανήλικης.

«Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε, να ψάξουν το κινητό της κόρης μου. Εγώ και η γυναίκα μου δεν ξέραμε τίποτα» φέρεται να έγραφε στο σημείωμα ο πατέρας της ανήλικης στο Ρέθυμνο, με το κινητό της να θεωρείται «κλειδί» για την υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το κινητό φαίνεται πως δείχνει κι άλλα πρόσωπα στην αποτρόπαια υπόθεση, ενώ εικάζεται πως υπάροχυν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν άλλα πρόσωπα.

Άξιο αναφοράς σχετικά με το σημείωμα του πατέρα της 14χρονης στο Ρέθυμνο, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού κατ'εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, προέρχεται από δημοσιογραφικές πηγές και το περιβάλλον του συγκεκριμένου ανθρώπου, κι όχι από την αστυνομία.

Ρέθυμνο: Αναμένονται νέες διώξεις για την υπόθεση της 14χρονης

Στο σπίτι της, μαζί με την οικογένειά της, παραμένει η 14χρονη από το Ρέθυμνο της Κρήτης, η οποία έπεφτε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης για χρόνια.

Μετά την αποκάλυψη του δράματος που βίωνε το παιδί τα τελευταία χρόνια, παραμένει στο σπίτι της, όπως ενημέρωσε η Μαρία Φουσταλιεράκη, ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού, που παρακολουθεί την ανήλικη, μαζί με άλλους συναδέλφους της. 

Η μητέρα της φαίνεται ότι ενημερώθηκε για τα όσα είχε ζήτησε η 14χρονη τώρα και κατά την κατάθεσή της στις Αρχές δήλωσε πλήρη άγνοια. 

«Προσπαθούμε να προστατεύσουμε το παιδί γιατί βάλλεται από παντού σε μία κλειστή κοινωνία. Στόχος, σε πρώτο στάδιο, είναι να ξεπεράσει το σοκ, να αποφορτιστεί για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε να αποκαλύψει τη φρίκη που βίωνε χρόνια τώρα» επεσήμανε η κα Φουσταλιεράκη, σε συνέντευξή της στο Action24. 

Σύμφωνα με την ίδια, «αρχικά η καταγγελία αφορούσε στη σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού, κάτι που φαίνεται ότι δεν προκύπτει, αλλά επιβεβαιώνονται τα περιστατικά κακοποίησης από διάφορους ενήλικες άνδρες». 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησή της εξήγησε πως «με εντολή εισαγγελέα, δεν απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον γιατί δεν υπάρχει υπόνοια ότι εμπλέκονται άμεσα οι γονείς».

Ερωτώμενη για το αν η 14χρονη πάει σχολείο, σημείωσε πως «το παιδί θα είναι σε συναισθηματική κατάσταση που δεν θα της επιτρέπει να παρακολουθεί το σχολείο εντατικά». 

Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε πως το επόμενο διάστημα αναμένονται διώξεις «για βιασμό και ασέλγεια σε ανήλικο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA