Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Σε μία σοκαριστική καταγγελία βιασμού από συνομήλικο ομοεθνή της προχώρησε μία 15χρονη από τη Σουηδία, η οποία υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η καταγγελία της ανήλικης υποβλήθηκε χθες, Κυριακή (10/09) και υποστήριξε ότι στις 02:00 τα ξημερώματα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 15χρονο, στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διαμένει. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στον χώρο, όπου διαμένει ο κατηγορούμενος, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν.

Τι είπε το θύμα

Εξεταζόμενη παρουσία ψυχολόγου, το θύμα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν αρχικά μέσω της εφαρμογής «Τinder».

Όπως είπε στη συνέχεια, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και, όπως ισχυρίστηκε, δεν του έδωσε τη ρητή συγκατάθεσή της, χωρίς όμως και να του αναφέρει και ότι δεν επιθυμούσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Το χρονικό του περιστατικού

Κατά την καταγγελία, στις 02:00 τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου και ενώ κοιμόντουσαν μαζί μόνο με τα εσώρουχά τους, κάποια στιγμή ο 15χρονος την ξύπνησε, θέλησε να έρθουν σε ερωτική επαφή, η ίδια αρνήθηκε και, όπως είπε, την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς την θέλησή της αφού προηγούμενως την ακινητοποίησε.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα εσώρουχο, ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι λευκά σεντόνια.

Απολογούμενος παρουσία ψυχολόγου και του πατέρα του, ο 15χρονος δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες αναφέροντας ότι η συνομήλικη του ήλθε με την συναίνεση της σε επαφή μαζί του.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA