Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Ρόδου, αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa που εκτελούσε την πτήση LH63 από Φρανκφούρτη με προορισμό το Ντουμπάι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε αρχικά άδεια προσγείωσης στο τουρκικό αεροδρόμιο του Ντάλαμαν, όμως λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε εκ νέου από τον Πύργο Ελέγχου την άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όπου και έγινε.
Πρόκειται για ένα Airbus A330-300D που βρίσκεται στην κατοχή της εταιρείας από το 2008. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση από την πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αεροδρομίου, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του αεροσκάφους ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.