Μενού
αεροσκάφος Ρόδος
Το σκασμένο λάστιχο στο αεροσκάφος στη Ρόδο | rodiaki.gr
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο, καθώς έσκασε το λάστιχο σε αεροσκάφος με 150 επιβάτες που εκτελούσε πτήση charter από το εξωτερικό προς το νησί.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το λάστιχο έσκασε την ώρα που τροχοδρομούσε στον διάδρομο του αεροδρομίου και άμεσα ο κυβερνήτης που είχε ένδειξη στο πιλοτήριο για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, ακινητοποίησε το αεροσκάφος.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία για την ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και του αεροσκάφους.

Όλα εξελίχθηκαν χωρίς πρόβλημα και το αεροσκάφος θα μετακινηθεί κενό επιβατών, σε χώρο του αεροδρομίου της Ρόδου για να επισκευαστεί.

αεροσκάφος Ρόδος
Το αεροσκάφος με το σκασμένο λάστιχο στη Ρόδο | rodiaki.gr
Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...