Μενού
touristria
Τουρίστρια που απεγκλωβίστηκε στη Ρόδο | Natasa Pampri / Facebook
  • Α-
  • Α+

Τουρίστριες ευχαριστούν τους κατοίκους της Ρόδου και τις Αρχές που απεγκλωβίστηκαν από τη μεγάλη φωτιά. Μιλώντας σε δημοσιογράφο του νησιού οι τρεις γυναίκες αναφέρουν ότι διέμεναν στο ξενοδοχείο Lindos Imperial και μαζί με άλλους δέχτηκαν τη βοήθεια των εργαζομένων.

«Πήραν πρώτα τις γυναίκες και τα παιδιά στην παραλία του Λάρδου και γύρισαν για τους άνδρες» λέει η Βρετανή τουρίστρια Jane Plomgren που διέμενε στο ξενοδοχείο και έφυγε από τη διπλανή παραλία με τη βοήθεια των εργαζομένων παρακείμενης εγκατάστασης water sports. 

Η ίδια αναφέρει ότι επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Η τουρίστρια, μιλώντας στη δημοσιογράφο Νατάσα Πάμπρη, ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες, τα super market και τους εστιάτορες που τους έδωσαν νερό και φαγητό δωρεάν. 

«Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά», λέει η Βρετανή Jane Plomgren. Τις ευχαριστίες τους για το πώς εξελίσσεται η επιχείρηση εκκένωσης των ξενοδοχείων εκφράζουν ακόμη δύο Βρετανίδες τουρίστριες, η μία μάλιστα με το μωρό της στην αγκαλιά. 

«Μας πρόσεξαν, δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά» αναφέρουν ακόμα οι τουρίστριες και δηλώνουν εντυπωσιασμένες από το πόσο ομαλά εξελίχθηκε η απομάκρυνση των πολιτών από τις περιοχές όπου περνούσαν τις διακοπές τους.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA