Μενού
ilikiomenoi
Ηλικιωμένοι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ζευγάρι υπερήλικων κατοίκων του νησιού της Ρόδου πέθανε με διαφορά λίγων ωρών. Πρώτα έφυγε από τη ζωή η γυναίκα και τρεις ώρες μετά ο άνδρας της που δεν άντεξε τον αποχωρισμό από τη σύντροφό του, με την οποία έζησε μαζί για περισσότερα από 75 χρόνια.

Το γεγονός, που συγκίνησε την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε στο χωριό Σορωνή της Ρόδου. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Διακονικόλα 98 ετών και τη σύζυγό του Δέσποινα 97 ετών, ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Πρώτη έφυγε από τη ζωή ήρεμα και ήσυχα, η 97χρονη Δέσποινα. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο σύζυγός της μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, αισθάνθηκε δυσφορία και λίγη ώρα αργότερα υπέστη την πρώτη καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα καρδιολόγος, καταφέρνοντας να τον επαναφέρει στη ζωή. Ελάχιστα λεπτά μετά υπέστη και δεύτερη ανακοπή, όπου και πάλι τον επανέφερε, χωρίς, δυστυχώς, να καταφέρει να τον κρατήσει στη ζωή καθώς το μοιραίο επήλθε λίγη ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.