Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο ημεδαπό πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/08) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία για βιασμό, που έκανε σε βάρος του 17χρονη από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το περισταστικό φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν η νεαρή κοπέλα πήγε με μία φίλη της σε γνωστή pub στην περιοχή της Ιξιάς. Όπως είπε το θύμα, κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ, καθώς ήπιαν περίπου τρία ποτά, ενώ νωρίτερα είχαν καταναλώσει και μισό μπουκάλι βότκα.

Η καταγγελία για τον 46χρονο 

Γύρω στις 02:00 το πρωί, όπως σημειώνει στην καταγγελία, τις πλησίασαν δύο άνδρες, 46 και 50 ετών, και τις κέρασαν σφηνάκια και από ένα ποτό. Ο ένας εξ αυτών, αφού συζήτησε μαζί της, τής ζήτησε να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα. Εκείνη αρνήθηκε και την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε εκεί, ενώ ήταν ζαλισμένη.

Αρχικά, πήγαν στις ανδρικές τουαλέτες, αλλά επειδή ήταν ένα άτομο εκεί, μπήκαν στις γυναικείες και εκεί, όπως διατείνεται, την έπιασε από το κεφάλι και την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της, ενώ ταυτόχρονα τη χαστούκιζε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, βγήκαν από την τουαλέτα, πλήρωσαν τα ποτά με την φίλη τους και έφυγαν.

Η 17χρονη υποστηρίζει ότι πάνω στη ζαλάδα, δεν ήταν σε κατάσταση να φωνάξει ή να ζητήσει βοήθεια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως εξαρχής αρνήθηκε να κάνει όσα είχαν προηγηθεί.

Τόνισε, παράλληλα, ότι ήταν Ελληνας, ότι δεν ξέρει το όνομά του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν άσκησε βία εις βάρος της και πως ό,τι έκανε ήταν σε σεξουαλικό πλαίσιο.  Πρόσθεσε ότι ήταν ζαλισμένη και κουρασμένη και ότι νιώθει ότι δεν την σεβάστηκε και επέμεινε σε πράξεις που η ίδια δεν ήθελε. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι αν η γλώσσα του σώματος της δεν έγινε αντιληπτή, δεν επιθυμεί την τιμωρία του.

Συνελήφθη ο 46χρονος

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο στην Κρεμαστή και τον συνέλαβαν. Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και ζήτησε να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο φίλος του, ενώ αιτήθηκε να επισκοπηθεί και το βίντεο από την εσωτερική μαγνητοσκόπηση του καταστήματος.

Διατείνεται ότι η αλλοδαπή φλέρταρε μαζί του, ερωτοτροπούσε στην τουαλέτα και ήταν διαχυτική, ότι του έδωσε το τηλέφωνο της και ότι, επειδή ήταν κουρασμένος και είχε καταναλώσει αλκοόλ, δεν είχαν ολοκληρωμένη επαφή στην τουαλέτα παρότι του το ζήτησε επιτακτικά.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA