Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο της Ρόδου όταν μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση της και έπεσε πάνω σε μαθητή.
Όπως αποκάλυψε ο Alpha, το περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ του νησιού ενώ ο 16χρονος μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά στο στήθος και στον ώμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως δεν λειτουργούσε αξονικός τομογράφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Το ρεπορτάζ του σταθμού αναφέρει ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ καθώς πριν κάποιο χρονικό διάστημα είχε πέσει κομμάτι της οροφής στον προαύλιο χώρο χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Βοιωτία: Εκκένωση του Αγίου Βασιλείου δια θαλάσσης - «Θα γίνουμε νέο Μάτι», λένε οι εγκλωβισμένοι
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.