Βγήκε σήμερα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρόδου, μετά από τρεις εβδομάδες, μια 20χρονη, που είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr η 20χρονη πήρε εξιτήριο σήμερα (23/01) το πρωί από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Ρόδου, με πλήρη συνείδηση και κινητικότητα.
Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Ρόδου, παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται κατάφερε να φέρει σε πέρας μια ακόμα σημαντική αποστολή.
Κατά τις ίδιες πηγές, η νεαρή γυναίκα υπέστη μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και είχε διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο της Ρόδου.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.